Ediția: Duminică 22 Decembrie 2024. Nr 6784
Ediția: Duminică 22 Decembrie 2024. Nr 6784

Plăcinţele crocante


Ingrediente:
un pachet de foietaj;
4 ouă;
250 g caș de oaie;
1 legătură de ceapă verde;
1 legătură de mărar;
1 linguriță piper;
1 linguriță boia;
50 g unt.

Mod de preparare:
Se face umplutura din caș ras, ceapă verde tocată, mărar tocat, 4 ouă, piper și boia de ardei. Se întinde foaia și se decupează cu o cană rotocoale în care se așează o lingură de umplutură și se lipește. Se așează hârtie de copt în tava de la aragaz, se unge cu unt și se încinge. În tava încinsă se așează plăcințelele și se dau la cuptor timp de 15-20 minute. Se scot pe un coș și se lasă să se răcorească. Se servesc cu compot sau cu iaurt. Eu le-am servit cu compot de piersici, dar la fel de bine merg servite și cu iaurt de oaie. Sunt delicioase. Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?