CSM Focşani, învinsă în minutul 92 la Brăila

0
688


Ghinion teribil pentru CSM Focșani în etapa de ieri. Elevii antrenorilor Aurel Pastia și Adrian Toma au pierdut în minutul 90+2 pe terenul liderului, CS Brăila, scor 2-1 (1-0), după un meci în care au evoluat de la egal la egal cu formația gazdă. Toma (16, șut pe lângă bară) a ratat deschiderea scorului, iar atacantul gazdelor, Bucă a fost aproape de gol în două rânduri (20 și 24), dar portarul Borș a fost la post. Brăila a deschis scorul în minutul 25, după ce Ndingwe a trimis imparabil cu capul din careul mic (26). CSM a mai avut o ocazie, dar lovitura liberă executată de Toader a fost respinsă de portar (44). Actul secund a început bine pentru CSM, iar Toma a profitat de o gafă a portarului brăilean și a marcat în poarta goală (48). Jocul pe contre a adus câștig gazdelor. Bucă (76, singur în fața lui Borș) și Botezatu (81, șut din 10 metri peste poartă) au trecut pe lângă gol. Focșăneanul Dumitriu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene (83), iar în minutul doi de prelungiri, Focșaniul a primit gol. Bosoi, nemarcat în careul CSM-ului a adus o victorie nesperată gazdelor, pe fondul unui joc în care echipa de pe Milcov merita cel puțin un rezultat de egalitate. Vineri, mare meci pe „Milcovul” (ora 18.00): derby-ul județean dintre CSM Focșani și FC Panciu. Partida va fi arbitrată de Petru Oprea, Gabriel Banu și Emil Bozieru (toți din Prahova), iar observator federal este George Bedreagă (Galați).

CF Brăila – CSM Focșani 2-1 (1-0)
Au marcat: Ndingwe (26), Bosoi (90+2) respectiv Toma (48).
Stadion: Municipal (Brăila), spectatori: 1000.
Au arbitrat: Dan Burcă din Mangalia, ajutat la cele două linii de Sebastian Stoianof și Paul Dimancea (ambii din Constanța), iar observatori federali au fost Ioan Silviu (Galați) și Vasile Mihu (Constanța).
CF Brăila (antrenor Daniel Timofte): Ilie – Bosoi, Gurguiatu, Olenic, Pungă (82 Cazan) – Moldoveanu, Stăncioiu (71 Badea), Iosofache, Necoară – Ndingwe, Bucă.
CSM Focșani (antrenori Aurel Pastia și Adrian Toma): Borș – Beșa, Toader, Crăciun, Bîra – Suvac (77 Åžonțu), Bucătaru, Mîndrescu, Nistoroiu (79 Dumitriu) – Toma (79 80 Curteanu), Botezatu (71 Milea).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here