Ediția: Duminică 22 Decembrie 2024. Nr 6784
Ediția: Duminică 22 Decembrie 2024. Nr 6784

Profiterol


Ingrediente:
înghețată (preferată )
gogoșele (ecler cu margarină Rama)
sos de ciocolată
frișcă
cremă de vanilie       (pt umplut gogoșelele)
 
Mod de preparare:
Se așează ca bază 3 gogoșele (toate gogoșelele se vor umple cu cremă de vanilie) peste ele se așează 3 bile de înghețată. Iar 2 gogoșele, 2 bile de înghețată. În vârf 1 gogoșică. Se decorează cu frișcă și sos de ciocolată. Am cumpărat 1 cutie de nutela, am subțiat crema cu puțin lapte, așa a rezultat sosul de ciocolată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?