Jose Mourinho, ales cel mai bun antrenor al lumii

0
599


Jose Mourinho a fost ales cel mai bun antrenor din lume, de Sport International Press, în cadrul unui sondaj la care au participat 200 de jurnaliști, din 96 de țări. Portughezul a obținut 36% din voturi, devansându-i pe  Sir Alex Ferguson (20%) și Hiddink (13.3%). În clasament au mai intrat Fabio Capello (9.3%), Marcelo Lippi (8%), Dunga (6.7%), Bielsa (4%) și Van Gaal (2.7%). Opțiunile au fost exprimate în cadrul congresului organizației Sport International Press, care s-a desfășurat în Antalya. Tot aici s-au mai votat și echipa cu cele mai mari șanse la trofeu, și jucătorul care va ieși golgheterul Cupei Mondiale. Astfel, Brazilia este favorita Mondialului din Africa de Sud, cu 28.3% din voturi, urmată de Argentina, cu 23.9%. Spania este cotată cu cea de-a treia șansă (19.6% din voturi), urmată de Anglia și Italia (ambele cu 6.5%).
Interesant este că, în opinia jurnaliștilor, Franța n-are absolut nicio șansă, nereușind să atragă nici măcar un vot, situație în care se află și Portugalia.
Cu 43.7% din opțiuni, Messi este cotat cu cele mai mare șanse la titlul de cel ma bun marcator. Este urmat de Rooney (14.9%), Kaka (9.2%) și Luis Fabiano (8.1%).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here