Alionte va fi trimis în judecată

0
464


Cercetările în cazul lui Åžtefan Alionte, de 30 de ani, din Adjud, care în luna februarie a fost la un pas de a-și ucide vecina, au fost finalizate. În perioada următoare, acesta va fi trimis în judecată.
În noaptea de 12 spre 13 februarie, la ora 1.00, Åžtefan Alionte a intrat în curtea vecinei sale, Gherghina Botez, de 86 de ani, a spart un geam, a deschis ușa și a intrat în casă. Acesta purta o mască și avea la el și un briceag. Intenția bărbatului era de a fura bunuri din casa femeii și pentru că aceasta l-a simțit a început să o lovească cu briceagul în zona gâtului, a toracelui și a brațului stâng. Femeia a scăpat din mâinile vecinului abia după ce s-a  prefăcut că este moartă. Văzând-o la pământ, Åžtefan Alionte s-a speriat și a plecat fără să ia nimic.
Imediat după faptă, bărba-tul a plecat de acasă și după o zi a mers la poliție și a povestit tot ce s-a întâmplat. Acesta a recunoscut că a vrut să o omoare ca să poată lua din casă ce avea nevoie. Femeia a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. Imediat după ce a mers la poliție acesta a fost și arestat preventiv.
Anchetatorii spun că bărbatul nu are antecedente și în momentul comiterii faptei era sub influența băuturilor alcoolice. La momentul comiterii faptei acesta le-a spus anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că nu mai mâncase de două zile. Bărbatul va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor deosebit de grav și tentativă de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here