Opt candidaţi pentru şefia Poliţiei vrâncene

0
1072


Opt polițiști aspiră la șefia Inspectoratului de Poliție al județului Vrancea. Funcția nu este râvnită doar de polițiștii din Vrancea ci și de cei din alte județe.
Potrivit reprezentanților biroului de presă al Inspectoratului General al Poliției Române până ieri, la expirarea termenului limită, au fost depuse opt dosare. „Opt persoane s-au înscris la concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Vrancea. S-au înscris și persoane din alte județe dar cei mai mulți sunt din Vrancea”, a afirmat Robert Drăgușanu, de la biroul de presă al IGPR.
Printre polițiștii vrânceni care au confirmat înscrierea în cursa pentru conducerea IPJ se află comisarul șef Victor Norocea, care se află la conducerea Poliției după ieșirea la pensie a comisarului șef Săndel Doagă, comisarul șef Ionel Popescu, comisarul șef doctor Ion Rusu, șeful Poliției Transporturi Feroviare Vrancea și comisarul Georgel Badiu.
Înscrierile în masă s-au făcut ieri, după ora 15.00. Reprezentanții biroului de presă al IGPR, au arătat că, la orele 15.00 erau înscrise doar trei persoane, toate din Vrancea, iar în jumătate de oră, respectiv până la ora 16.00 s-au mai înscris cinci persoane.
Funcția de inspector șef din cadrul Inspectoratului de Poliție Vrancea a fost scoasă la concurs în cursul zilei de marți.
Interviul structurat pe subiecte profesionale va fi susținut pe 20 mai la sediul IGPR. Aprecierea rezultatului final al interviului structurat pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10.
Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare și este notat cu cel puțin 7.
În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „ad-mis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
Notele la proba de interviu nu pot fi contestate. Rămâne de văzut câți dintre cei opt aspiranți se vor prezenta la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here