FC Panciu, măcelărită în derby-ul de la Brăila

0
940


Echipa de fotbal FC Panciu a pierdut rușinos, 6-1 (4-0), derby-ul seriei I din Liga a treia la fotbal, partidă disputată aseară pe terenul liderului, CSM Brăila. Păncenii au avut o evoluție jalnică și au fost de nerecunoscut pe toată durata partidei, fapt care l-a făcut pe Florin Stoica, președintele clubului, să părăsească stadionul la pauză. Eroul partidei a fost brăileanul Bucă, care a marcat patru goluri (minutele 43, 44, 48, 58). Celelalte goluri ale gazdelor au fost reușite de Stăncioiu (minutul 10 din penalty) și Moldoveanu (minutul 31). Golul de onoare al păncenilor a fost reușit de Rodinel Stan, care a înscris cu o lovitură de cap după o centrare trimisă de Ungureanu (minutul 82).
Brăila: Anton – Bosoi, Gurguiatu, Olenic, Necoară (minutul 71 Badea) –  Stăncioiu, Cazan, Iosofache (minutul 71 Oprea), Bucă (minutul 81 Panait) – Moldoveanu, Pînzaru (minutul 67 Ndwingue).
FC Panciu: Gordin – Ionică (minutul 69 Avramescu), Constantinescu, Feraru, Cihvu (minutul 61 Stanciu) – Stan, Cioran, Duțu (minutul 51 Ungureanu), Tudor – Costin, Predoiu (minutul 70 Dobrescu).
Etapa viitoare, păncenii vor evolua din nou în deplasare, pe terenul echipei Petrotub Roman.

Egal pentru CSM Focșani la Piatra Neamț

Focșănenii de la CSM au obținut un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării în jocul susținut pe terenul Ceahlăului II Piatra Neamț. În final, scorul a fost 1-1 (0-0). Focșănenii au dominat întreaga partidă, iar Bucătaru (minutul 34), singur cu portarul, a reluat pe lângă poartă, a irosit cea mai mare ocazie a primei reprize. În minutul 42, Botezatu a fost faultat în careul nemțenilor, dar arbitrul Andronache, din Bârlad, a lăsat jocul să continue. După pauză, Ceahlăul a deschis scorul prin Marc, acesta înscriind cu capul după ce portarul focșănean Oprea a respins din fața porții un balon centrat din stânga (mi-nutul 50). Milea (minutul 66, lovitură de cap care a lovit bara), Toma (minutul 69, șut pe lângă poartă) și Botezatu (minutul 71, reluare din mijlocul careului în bară) au prefațat golul egalizator. Acesta a fost marcat de Florin Beșa, care a punctat cu un șut de la 25 de metri (minutul 85). 
Ceahlăul: Hărăguță – Å¢epeș, Burlacu, Ichim, Ferariu – Staicu (minutul 67 Gheorghiu), Marc, Codreanu, Sofronie (minutul 61 Ciocoiu) – Tudosă, Gafița
CSM Focsani: Oprea – Beșa, Crăciun, Toader, Săraru – Nistoroiu (minutul 46 Milea), Toma, Bîra, Bucătaru – Suvac (minutul 71 Mândrescu), Botezatu (89 Radu).
Formația de pe Milcov va juca acasă cu Oțelul II Galați în etapa viitoare.

Rezultatele etapei de ieri:

CF Brăila – FC Panciu  6-1
Ceahlăul II Piatra Neamț – CSM Focșani 1-1
Dunărea II Galați – Poli Galați 1-3
Poli II Iași – Willy Bacău 1-3
CSM Pașcani – Pambac Bacău 2-1
Oțelul II Galați – Cetatea Tg. Neamț    6-0
Rapid CFR Suceava – Sporting II Vaslui (astăzi, ora 18.00)
Aerostar Bacău – CS Gura Humorului 3-0.
Petrotub Roman a stat.

Etapa viitoare (vineri, 7 mai, ora 18.00):
CSM Focșani – Oțelul II Galați,
Petrotub Roman – FC Panciu,
Willy Bacău – Dunărea II Galați,
Poli Galați – Rapid CFR Suceava,
Sporting II Vaslui – Aerostar Bacău,
Pambac Bacău – Ceahlăul II P. Neamț,
Cetatea Tg. Neamț – CF Brăila,
CS Gura Humorului – CSM Pașcani     (0-3).
Poli II Iași va sta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here