Autorul crimei de la Panciu rămâne în arest

0
847


Magistrații Tribunalului Vrancea au decis ca Ioan Constantin, judecat pentru că și-a înjunghiat nevasta, să rămână în arest. La termenul de ieri, inculpatul a fost prezent în sala de judecată. Termenul următor a fost fixat pentru data de 19 mai 2010, pentru administrare de probe.
Inculpatul de 67 de ani este din Panciu și trăia cu Lăcrămioara Ioan de 41 de ani. Din cauza geloziei, în data de 29 septembrie 2009, a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit. Una dintre lovituri i-a atins inima și femeia a decedat. În fața judecătorilor, Ioan a spus că regretă nespus de mult fapta, că își iubea femeia și că în noaptea aceea, înainte de a o omorî, au făcut dragoste de mai multe ori. „În noaptea aceea am făcut dragoste de trei ori. La șapte seara, la miezul nopții și dimineața când ne-am trezit. M-a trimis apoi să îi aduc lapte și să-i încălzesc apă să se spele. Era cam puturoasă, dar mie îmi plăcea așa. I-am respectat toate dorințele și în momentul în care a plecat să se culce la loc, i-am reproșat din nou de ce nu recunoaște că i-a aruncat țigările amantului. Mi-a zis din nou că sunt nebun. Atunci mi-am pierdut mințile, am luat cuțitul și am făcut ceea ce am făcut. Poate dacă îmi aminteam de fetiță sau dacă era acasă, nu se întâmpla acest lucru. Am luat viața unui suflet tânăr, femeii pe care o iubeam. Am făcut-o din gelozie”, a spus inculpatul judecătorilor la un termen anterior.
A recunoscut fapta și o bănuia că are un amant. Mai mult decât atât, cu o zi înaintea crimei, i s-a părut că femeia i-ar fi aruncat amantului pe geam, zece euro, pachetul cu țigări și o pereche de pantaloni, care ar fi aparținut inculpatului. Rudele victimei vor de la Ioan 10.000 de lei daune morale, 6.500 de lei despăgubiri materiale și  prestanțe periodice pentru fetița celor doi, rămasă în grija mătușii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here