Dăruieşte o carte copiilor din Tîrîtu!

0
28


Peste 100 de copii care trăiesc în satul Tîrîtu, comuna Poiana Cristei, nu au posibilitatea să cunoască poveștile copilăriei pentru că în cătunul lor nu există nici librărie, nici bi-bliotecă. Åžcoala în care învață 73 dintre ei nu este dotată nici ea cu așa ceva și nici cu cine știe ce materiale didactice.
Din cauza drumurilor impracticabile în mai tot cursul anului, acești copii sunt izolați de restul lumii. Cei 15 kilometri pe care ar trebui să-i străbată până la Poiana Cristei ar trebui să-i facă pe jos, până și așa ceva fiind deseori imposibil.
Pentru ei, cotidianul nostru a demarat Campania „Dăruiește o carte copiilor din Tîrîtu!”, campanie derulată în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”. Pînă în prezent, atât la sediul redacției noastre cât și la secțiile Bibliotecii Județene au fost aduse sute de cărți.
Așteptăm în continuare, până miercuri, pe oricine dorește să dăruiască o poveste micuților din Tîrîtu, la sediul redacției noastre sau la orice secție a Bibliotecii Județene cu o carte pentru aceștia.
Astfel, împreună vom reuși să aducem culoarea poveștilor și în viața celor peste 100 de copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here