Ingrediente:
450 g de carne de miel tăiată bucăți
1 ceapă mare tăiată felii
450 de grame de cartofi (curățați și tăiați felii)
1 morcov (curățat și tăiat felii)
1 tulpină mare de țelină (tăiată felii)
2 linguri de pătrunjel verde tocat
sare și piper după gust
500 ml de supă de vită
1 linguriță de pătrunjel tocat (pentru ornat)
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 165 de grade C. Puneți în straturi carnea de miel, ceapă, cartofii,și țelină într-o oală termorezistență. Asezonati fiecare strat cu pătrunjel, sare și piper. Turnați supă de vită și acoperiți bine oală. Coaceți pentru 1, 5 ore sau 2 ore în cuptorul preîncălzit, până ce legumele și carnea sunt gata și foarte fragede, bine făcute. Serviți în boluri și asezonati cu pătrunjel.