Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784
Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784

Tocană de miel


Ingrediente:
450 g de carne de miel tăiată bucăți
1 ceapă mare tăiată felii
450 de grame de cartofi (curățați și tăiați felii)
1 morcov (curățat și tăiat felii)
1 tulpină mare de țelină (tăiată felii)
2 linguri de pătrunjel verde tocat
sare și piper după gust
500 ml de supă de vită
1 linguriță de pătrunjel tocat (pentru ornat)
 
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 165 de grade C. Puneți în straturi carnea de miel, ceapă, cartofii,și țelină într-o oală termorezistență. Asezonati fiecare strat cu pătrunjel, sare și piper. Turnați supă de vită și acoperiți bine oală. Coaceți pentru 1, 5 ore sau 2 ore în cuptorul preîncălzit, până ce legumele și carnea sunt gata și foarte fragede, bine făcute. Serviți în boluri și asezonati cu pătrunjel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?